Bijuterii de vacanta

Putem spune ca a venit vara…asociata vrem sau nu vrem cu vacanta, concediul, pentru fiecare dupa varsta si activitati. Ne gandim deja la drumetii, la plaja, la plimbari lungi sau odihna totala…toate vor veni…dar ne gandim deja si la ce vom pune in bagaje. E la indemana, si chiar de recomandat sa pleci in vacanta intr-o tinuta sport, cu multe alte tinute de acelasi fel in bagaje. Pe langa acestea, doamnele vor adauga in bagaje si cateva tinute mai elegante pentru seri romantice.

Nu sunt foarte pretioase bijuteriile pe care le porti in vacanta, insa sunt si doamne care nu pot pleca la drum lung fara cateva dintre cele mai bune prietene ale lor, si vorbesc aici de accesorii la care nu poti renunta. Bijuteriile de vara sunt niste bijuterii usoare, dar care dau culoare oricarei tinute usoare si lejere. Indiferent de zona in care alegeti sa mergeti in vacanta, puteti de asemenea sa nu renuntati la bijuteriile zilnice, la cercei, verigheta, inel de logodna …chiar daca acestea au diamante si smaralde.

Bijuteriile pot fi cartea de vizita a unei femei, mai ales atunci cand sunt purtate cu masura. E de preferat sa fie asortate cu hainele,machiajul si momentul purtarii.  O bijuterie bine aleasa si purtata cu stil poate da unei tinute un aer special, unic. Putem accesoriza aceeasi rochie, de fiecare data altfel si astfel cateva seturi de bijuterii, chiar daca nu sunt valoroase, pot salva un bagaj mai putin bogat in tinute deosebite. Aceeasi rochie, cu accesorii diferite, in diferite momente ale zilei este mereu alta…deci un bagaj mai mic poate fi totusi de ajuns.

Bijuteriile sunt seducatoare, sunt detalii care ne reprezinta si ne ajuta ca peste ani sa le asociem cu momente minunate, purtand in ele frumusetea culorilor verii si caldura razelor de soare dintr-o vara de neuitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.