Diamante si ciocolata

Majoritatea persoanelor prefera sa poarte aurul si diamantele ca si accesorii, dar a aparut o noua moda de a folosi aur si in diverse retete de dulciuri si nu numai. Nu mai e nici un secret pentru nimeni ca exista pe piata bomboane de ciocolata invelite in foita de aur comestibila, aceasta folosindu-se si la alte retete, chiar si la glazurarea alunelor si a altor produse devenite astfel exclusiviste si excentrice.

De sarbatori sau cu diverse momente speciale din viata noastra, ciocolata este dulcele cel mai dulce si rafinat pe care-l savuram in diverse forme.

Arta de a face ciocolata este adusa la un nivel foarte inalt, impletindu-se cu stralucirea aurului si a diamantelor. Se impletesc foarte bine bijuteriile cu ciocolata, in oferirea unui cadou pur si simplu, sau in incercarea de a face o surpriza  dulce persoanei iubite daruindu-i inelul de logodna, intr-o cutie de ciocolata, mai precis intr-o bomboana de ciocolata.

Ciocolata exista in mii de retete, cum inelele de logodna sunt intr-o varietate mare de modele……pentru orice persoana existand modelul si gustul potrivit.

E clar ca femeile pot fi impresionate de o cutie cu bomboane foarte scumpa, in care pe langa ciocolata fina sa gaseasca si o bijuterie deosebita. Pentru o surpriza frumoasa, in cutia de bomboane poate fi ascunsa orice fel de bijuterie, un colier, o bratara, un inel de logodna sau o pereche de verighete.

Ca si curiozitate, am citit despre o pralina de ciocolata, evident foarte speciala, al carei pret este de 240.000 $. Valoroasa pralina este creata in Belgia dupa o reteta deosebita, contine aur comestibil si desigur ca sa justifice acest pret, in varful bomboanei se gaseste un diamant de 3,63 karate.

E clar ca un astfel de dulce poate indulci pe oricine. Extravagantele sunt pentru unii un mod de viata, dar si o simpla cutie de bomboane daruita alaturi de un inel de logodna cu diamant si cu multa dragoste, poate topi sufletul oricarei femei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.