Inele de suflet

Sigur ca exista printre noi, destui care adora pur si simplu nostalgia si intoarcerile in apusele ere. Sunt cei care nu sunt foarte incantati de inelele pe care le poarta marea majoritate a lumii fie ele inele de logodna sau inele fara o semnificatie aparte. Pentru ei o bijuterie veche, un inel de logodna cu diamant, este pur si simplu ceea ce-i  incanta cel mai mult. Ca sa fie veche bijuteria trebuie sa fie manufacturata cu ani in urma, uneori foarte multi, pe vremea bunicii sau doar de cativa ani inainte, ea fiind achizitionata cu prilejul unui moment fericit din viata cuiva.

Cu siguranta ca atunci cand gandul te duce spre achizitionarea unei bijuterii vechi esti constient ca aceasta are o poveste, o bucatica de trecut, pe care adevaratii pasionati de lucruri vechi incearca sa o descopere. Evident ca toate bijuteriile sunt frumoase, dar pentru cunoscatori, bijuteriile vechi sunt mai valoroase decat cele noi si sunt apreciate pentru lucratura si pentru aspectul unic. Bijuteriile vechi pot fi adaptate pentru o persoana care desi pune pret pe autenticitatea, vechimea si finetea unei bijuterii de familie, doreste sa poarte o bijuterie mai adaptata timpului prezent.

La modificarea adusa bijuteriilor vechi, inele de logodna sau orice fel de bijuterie cu diamante, trebuie avuta mare grija la componente, la felul in care sunt fixate pietrele pretioase, acestea datorita trecerii timpului sau purtarii timp indelungat pot prezenta modificari de pozitie si trebuie modificate cu grija pentru a avea un rezultat pe marimea asteptarilor. Conteaza foarte mult ca obiectul final sa te incante cu adevarat, sa simti ca-ti umple sufletul si nu doar ca porti o valoare data de pret sau vechime.

Pentru un inel de logodna frumos este cu adevarat o solutie si inelul bunicii pastrat de aceasta intr-o frumoasa batista de matase si intr- o cutie decolorata de trecerea timpului.

Daca nu familia este cea care-ti ofera un inel vechi pastrat de generatii, exista si locuri de unde poti cumpara astfel de obiecte. Poti gasii bijuterii cu renume sau magazine de antichitati care vand asa ceva, dar totul e sa verifici ceea ce cumperi pentru ca la final sa ai in fata ochilor exact ce ai dorit cu adevarat, o bijuterie pretioasa, cu diamant sau fara, un posibil inel de logodna incarcat de frumusetea povestii de iubire pe care a incununat-o (poate) cu ani in urma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.