Inele

Cea mai subtila dintre bijuterii, un inel, este o imbinare de forma si textura, o imbinare perfecta dintre aur si pietre pretioase.

Pentru alegerea perfecta exista o multitudine de modele gata gandite de bijutier sau posibil a fi executate dupa dorinta personala.

Aurul poate fi alb, galben, roz, pietrele pot fi de mai multe feluri, in combinatii multiple, in numarul dorit de cumparator si aranjate intr-o montura de aproape orice forma.

Cand te gandesti la un inel, cred ca prima data iti vine in minte un inel de logodna. Acesta este foarte pretios, valoarea fiind in principal sufleteasca, dar si valoarea lui efectiva poate fi controlata in functie de gramajul sau si de diamantele sau pietrele pretioase folosite.

Cel mai uzual pentru inelul de logodna se foloseste aurul alb si un diamant, aceasta combinatie fiind pretioasa, eleganta, fina si foarte potrivita pentru momentul oferirii lui.

Poti oferi un inel si cu alte ocazii….pentru aniversari de exemplu; atunci bijuteria poate fi mai colorata, rubinul, smaraldul dand unei bijuterii valoare si o frumusete aparte.

Pietrele pretioase se pot imbina ca si coloristica, in diverse forme si monturi si de asemenea pot arata foarte bine inconjurate de diamante de diferite marimi.

 

Fiecare inel poate deveni o amintire peste timp, poate reinvia candva clipe si povesti de viata.

Despre inele se pot scrie povesti intregi, dar cu siguranta e suficient un mic imbold si fiecare-si  v-a deschide sufletul spre propria poveste, a propriului inel preferat pe care-l are sau la care viseaza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.