Unde gasesti iubirea?

WOW!…asta da intrebare…Cred ca nu toti dintre noi s-au intrebat, dar cu siguranta sunt cativa interesati de idee.

Sunt unii mai norocosi peste care dragostea a dat din plin, sunt altii pentru care a fost suficient sa-si doreasca putin sa o afle si au aflat-o dar sunt si destui care o cauta in permanenta. Si nu e de ajuns sa cumperi un inel de logodna si sa pleci dupa ea prin club, prin parc, la film, la teatru, fiecare dupa constructia lui dupa propriile preferinte si dupa posibilitatile materiale …uneori.

Eu cred ca problema cu dragostea nu trebuie discutata ci mai mult simtita pentru ca dragostea este peste tot sau niciunde…tine totul de noroc, sansa si de disponibilitatea sufleteasca a fiecaruia dintre noi.

Te loveste cand nu mai crezi si nu te mai intreaba daca o astepti, daca o vrei daca esti pregatit sau daca ai cumparat deja inelul de logodna cu un frumos diamant. Ea da buzna in sufletul tau si cu siguranta te face fericit.

Realizezi atunci ca e chiar ce ai dorit, e momentul cel mai potrivit in care putea sa apara si sa-ti dea sperante si puteri pe care nu credeai ca le ai.

Fii fericit ca ai gasit-o si spune-le si altora ca tot ce-ti trebuie vei primi atunci cand vei avea mai mare nevoie, cand nu mai astepti dar cu siguranta atunci cand e cel mai bine.

 

Ering.ro

Ering.ro

STIAI CA:

Perla Neagra se naste in cochilia unei scoici numita Pinctada margaritofera si era gasita doar la adancimi mari cam dupa culegerea a 15000 de scoici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.